SPÆNDENDE NYHEDER OG CASES

Udviklingschef Jesper Nordestgaard (tv) og Andreas Veng Langhoff Knudsen (th)

Samarbejde med AspIT skaber endnu en arbejdsplads hos Adibus

Adibus er stolt af at kunne præsentere vores nyeste medarbejder, Andreas Veng Langhoff Knudsen, som en del af vores team. Andreas er en ung og engageret IT-specialist på 23 år fra Viborg, der har gennemført en uddannelse på AspIT Midtjylland, en treårig IT-uddannelse målrettet unge med særlige behov. Denne uddannelse har givet ham en stærk baggrund inden for IT og en passion for at løse tekniske udfordringer.

 

CSR og ESG: En del af Adibus' fundament

Hos Adibus er Corporate Social Responsibility (CSR) og Environmental, Social, and Governance (ESG) ikke blot buzzwords, men integrerede elementer af vores daglige drift. Vi forstår vigtigheden af at tage ansvar for vores medarbejdere og samfundet omkring os. Ansættelsen af Andreas er et konkret eksempel på, hvordan vi som virksomhed arbejder med CSR og ESG ved at skabe meningsfulde jobmuligheder for unge talenter med unikke behov.

 

Andreas' rejse hos Adibus

Andreas' rejse hos Adibus begyndte i november 2023, hvor han startede som praktikant. Hans evne til hurtigt at tilpasse sig og hans tekniske kunnen førte til, at han nu er blevet ansat på 32 timer om ugen. I løbet af sin tid hos os har Andreas arbejdet med en række opgaver, herunder udviklingen af vores supportmodul i Adibus Live, API-opgaver og integrationstest.

 

Hans arbejde har senest været fokuseret på at arkivere filer for vores norske kunde, VY, ved hjælp af skripter. Andreas har også udført unittesting og integrationstesting, hvilket er kritiske komponenter i vores udviklingsprocesser. Hans alsidige færdigheder og passion for at skrive kode har ikke kun gjort ham til en værdifuld medarbejder, men også givet ham større indflydelse på de projekter, han arbejder på.

 

En vellykket integration i teamet

At trives i et nyt job er ofte en udfordring, men Andreas har med sin positive indstilling og sit engagement formået at integrere sig godt i vores team. Han har allerede fået gode relationer til sine kolleger og føler sig godt tilpas i sin rolle hos Adibus. Vi ser frem til at følge Andreas' fortsatte udvikling og de bidrag, han vil bringe til vores virksomhed.

 

Fremtiden ser lys ud

Hos Adibus er vi overbeviste om, at Andreas' ansættelse vil være til gavn for både ham selv og vores virksomhed. Hans arbejde hos os er et strålende eksempel på, hvordan vi kan forene vores forretningsmål med vores sociale ansvar, og hvordan vi i praksis implementerer CSR og ESG i vores daglige arbejde.

 

Vi glæder os til at se, hvordan Andreas vil fortsætte med at udvikle sig og bidrage til vores fælles succes i fremtiden.



Se vores nyhedsarkiv